ROND DE ZWANGERSCHAP

Josee Busnel

Zwangerschapsdocent

 

 

Woensdag 16 maart 2016 organiseert Rond de Zwangerschap

in Houten het allerlaatste MamaCafe Houten in Tapperij de Zwijger 

 

 

Per 20 maart stop ik, na 25 jaar, met Rond de Zwangerschap.

Ik vertrek naar Frankrijk waar ik samen met Pierre onze B&B run. Wil je meer weten kijk dan op www.bijonsinhuis.nl of op www.facebook.com/bijonsinhuis.

We hebben op 8 km. van de Route du Soleil een zeer kindvriendelijke chambres d'hotes. Dus ben je nog op zoek naar een overnachting als je op vakantie gaat, denk dan aan ons. We heten je van harte welkom in onze chambres d'hotes.

Wel is het nog mogelijk om je in Frankrijk voor te bereiden op de bevalling tijdens een gezellig weekend weg Bij ons in huis.

 

 

 

 


Volg ons nu ook op Facebook!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom de cursussen, geboortes en andere leuke nieuwtjes. Klik op onderstaande link om naar de Rond de Zwangerschap pagina te gaan en volg ons door op Like / Vind ik leuk te klikken!

Go to Facebook.com

 

 

Rond de zwangerschap is opgericht in 1990 om de periode van zwangerschap en geboorte te begeleiden met praktijkgerichte cursussen.

Vanaf het begin van de zwangerschap tot aan het eind van de ontzwangering kun je bij ons terecht voor een compleet pakket van cursussen. De cursussen vinden plaats in een unieke en sfeervolle ambiance.

Het centrum Rond de Zwangerschap is opgericht door Josée Busnel. Zij is fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in de zwangerschap, de bevalling en de periode erna. Al vanaf 1985 begeleidt ze de cursussen. Daarnaast is ze auteur van meerdere boeken, zoals Een zwangerschapscursus, Vaderschap voor beginners, Fit rond de zwangerschap en Bekkenklachten.

Een zwangerschap en een bevalling maak je niet zo vaak mee en is iets bijzonders. Vandaar dat de cursussen in deze periode gedegen moeten zijn.

Belangrijk is het dat je reële informatie krijgt, dat je goed voorbereid wordt op de bevalling en dat je fit de hele periode doorkomt. En alles in een gezellige sfeer, je moet met plezier naar een cursus gaan en er veel aan hebben. Zwangerschap is een onderdeel van het leven.

Dit alles vindt je terug in het centrum Rond de Zwangerschap. Om dit te bereiken is iedereen die binnen het centrum lesgeeft paramedisch geschoold. Iedereen is gespecialiseerd in deze periode. Voor ons is zwangerschap en begeleiding middels cursussen het hoofddoel.

Deze deskundigheid en de jarenlange ervaring staan garant voor goede lessen.